In deze cursus leer je om gezonde en smakelijke gerechten te bereiden. Je houdt rekening met wat we dagelijks nodig hebben om gezond door het leven te kunnen gaan. Hierbij verken je uiteraard de wereld van de gezonde en alternatieve ingrediënten.
Je leert elementaire kooktechnieken toepassen om gezond en evenwichtig te koken, rekening houdend met de verschillende voedingsgroepen.
Je maakt evenwichtige menu’s: een slaatje, vetarme soepen, gevarieerd...
Je maakt kennis met vlees en visvervangers.
Je werkt met seizoensgebonden groenten en fruit.
Je werkt met verschillende kruiden, noten,...
Je leert maaltijden mooi afwerken.
Je hebt geen voorkennis nodig.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 40 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.