Fijne nagerechten

Officiële benaming: Hulpkok - Bistronagerechten ODB-Y00624-004

Dankzij een overheerlijk nagerecht kan je een diner met een knaller afsluiten. In deze module zet je de eerste stappen richting het creëren van culinaire parels en leer je smaken combineren waaraan je nog nooit eerder dacht. Decoreren en dresseren: na deze opleiding heb je grondig kennisgemaakt met de wereld van de desserts. In deze module gaan we verder op de basiscursus ‘eenvoudige nagerechten’ en leer je hoe je de chef-kok als hulpkok efficiënt kan bijstaan. 

  • Je voert basisbereidingen voor hoteldesserts en banketgebak uit
  • Je past decoratietechnieken en dresseertechnieken toe

Je slaagde reeds voor de opleiding keukenmedewerker.

€ 240

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 120 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper