Groenten net iets anders

Officiële benaming: Hulpkok - Bistrogerechten met groenten en kruiden ODB-Y00624-007

Salades maken, sauzen bereiden, heerlijke vegetarische gerechten met groenten en kruiden maken: in de bistrogerechten met groenten en kruiden tref je de voorbereidingen voor de koude en warme bereidingen en de garnituren. In deze module gaan we verder op de basiscursus ‘eenvoudige gerechten met groenten en kruiden’ en leer je hoe je de chef-kok als hulpkok efficiënt kan bijstaan.

  • Je leert groenten, fruit en kruiden voorbereiden
  • Je leert elementaire koude en warme basisbereidingstechnieken toepassen
  • Je leert koude en warme basissauzen bereiden
  • Je leert koude en warme groentensoepen bereiden

Je slaagde reeds voor de opleiding keukenmedewerker

€ 320

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 200 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper