Visdelicatessen

Officiële benaming: Hulpkok - Bistrogerechten met vis ODB-Y00624-005

Stomen, bakken, grillen, frituren, stoven of op de barbecue: met vis kan je alle kanten op. Maar hoe bereid en fileer je die vis nu het best? Hoe lang mag je de vis laten garen? En welke marinades zorgen voor overheerlijke combinaties? Hoewel elke vis zijn eigen ‘behandeling’ nodig heeft, leer je in deze modules een aantal vuistregels die je kan hanteren bij elke vis. In deze module gaan we verder dan de basiscursus ‘eenvoudige gerechten met vis’ en leer je hoe je de chef-kok als hulpkok efficiënt kan bijstaan. 

  • Je bereidt de vis voor
  • Je leert bereidingen met vis maken
  • Je versnijdt en schikt de vis na de bereiding
  • Je bereidt begeleidende sauzen voor vis
  • Je bereidt soepen met visfumet

Je slaagde reeds voor de opleiding keukenmedewerker

€ 370

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 250 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper