Dagelijkse visgerechten

Officiële benaming: Keukenmedewerker - Eenvoudige visgerechten ODB-Y00683-001

In deze module leer je eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, het opslaan, het verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

  • Je bereidt de vis voor
  • Je leert bereidingen met vis maken
  • Je versnijdt en schikt de vis na de bereiding
  • Je bereidt begeleidende sauzen voor vis
  • Je bereidt soepen met visfumet

Geen voorkennis vereist

€ 180

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 60
  • Opleidingsbenodigdheden: € 120 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 40 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper