Hartige vleescombinaties

Officiële benaming: Keukenmedewerker - Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten ODB-Y00683-004

In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, het opslaan, het verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

  • Je bereidt het vlees voor (opkuisen en portioneren)
  • Je leert bereidingen met vlees maken
  • Je versnijdt en schikt het vlees na de bereiding
  • Je bereidt begeleidende sauzen voor het vlees
  • Je bereidt soepen met vleesbouillon

Geen voorkennis vereist

€ 185

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 60
  • Opleidingsbenodigdheden: € 125 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 40 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper