In deze opleiding leer je de basis om te kunnen doorgroeien naar Hulpkok en misschien wel tot Kok. Je bereidt zowel koude als warme gerechten. Naast het bereiden van maaltijden wordt er ook veel aandacht besteed aan de persoonlijke hygiëne als hygiëne in de keuken. Je ondersteunt de Hulpkok en de kok bij de uitvoering van zijn taken en draagt bij tot een aangename werksfeer in de keuken.
Je leert
Die vier opleidingsonderdelen zijn allen instapvrij en kunnen na elkaar of naast elkaar gevolgd worden. Indien je alle 4 de opleidingsonderdelen gevolgd hebt, ontvang je het certificaat van keukenmedewerker en heb je een goede basis om in een professionele keuken ondersteunend te werken aan de Hulpkok en Kok.
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.