Hulpkok

ODB-registratienummers: ODB-Y00624-003, ODB-Y00624-001, ODB-Y00624-006, ODB-Y00624-008, ODB-Y00624-005, ODB-Y00624-007, ODB-Y00624-004, ODB-Y00624-009 en ODB-Y00624-002 ...

Na een opleiding als hulpkok, heb je heel wat mogelijkheden om in de horeca aan de slag te gaan. In een professionele keuken werk je in teamverband met de kok, keukenmedewerkers en afwassers. Je helpt de chef bij de voorbereidingen en beheerst de verschillende snij- en bereidingstechnieken. Je bent creatief en kan ook op stressmomenten de kalmte bewaren. Je bent de rechterhand van de chefkok.

In 9 praktijkgerichte modules leer je de verschillende snij- en bereidingstechnieken om als hulpkok mee te draaien in een keuken onder leiding van een kok. De meeste gerechten kan je zelfstandig klaarmaken.
Als je de opleiding succesvol afrondt, behaal je het certificaat of diploma HULPKOK.

Modules

  • Eenvoudige vlees & gevogeltegerechten
  • Eenvoudige visgerechten
  • Eenvoudige gerechten met groenten & kruiden
  • Eenvoudige nagerechten
  • Bistrogerechten met vlees & gevogelte
  • Bistrogerechten met vis 
  • Bistrogerechten met groenten & kruiden
  • Bistronagerechten
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten

De prijs wordt bepaald volgens je traject

Aantal lestijden: 560 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Meer info?

Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder!

Neem contact op

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper