Wijn en gastronomie, wijnkaart en –kelder

Officiële benaming: Sommelier - Wijn en gastronomie, wijnkaart en –kelder

Wijn degusteren, serveren, beoordelen: ondertussen begrijp je de smaak van wijn. De volgende stap: wijn combineren met gerechten. Samen met de leerkracht ga je op zoek naar de perfecte harmonie in het smaakprofiel van de wijn en het gerecht.

  • Je leert een wijnkaart samenstellen in functie van de menukaart.
  • Je gaat gerechten combineren met wijnen uit verschillende werelddelen.

Je slaagde reeds voor de module ‘Kennis en degustatie Franse wijnen’ en ‘Kennis en degustatie Europese wijnen’ en ‘Kennis en degustatie wereldwijnen’.

€ 300

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 180 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper