Worstenbroodjes, croissants, boterkoeken, confituren: het zijn nog maar enkele lekkernijen die in deze module aan bod komen. Onze ervaren vakleerkracht leert je de technieken om gerezen bladerdeeg te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken.
• Je gaat gerezen bladerdeeg bereiden, verwerken en bakken
• Je leert gerezen bladerdeeg afwerken
• Je leert hoe je gerezen bladerdeeg bewaart en verpakt
• Je leert hoe je aandacht besteedt aan veiligheid en hygiëne
Geen voorkennis vereist.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.