Luxe gebak

Officiële benaming: Banketbakker - Banketspecialiteiten ODB-Y00440-005

Je verwerft competenties die eigen zijn aan de graad van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een banketbakker banketspecialiteiten bereidt, verwerkt, bakt, afwerkt en bewaart en verpakt. De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald, omdat deze bijkomende onderliggende competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.

  • Je gaat banketspecialiteiten bereiden, verwerken en bakken  
  • Je leert banketspecialiteiten afwerken 
  • Je leert hoe je banketspecialiteiten bewaart en verpakt  
  • Je leert hoe je aandacht besteedt aan veiligheid en hygiëne 

Je slaagde voor de modules ‘Beslagen’, ‘Zoet en hartig fijngebak’ en ‘Bladerdeeg’

€ 300

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 180 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper