Specialiteiten gerezen bladerdeeg

Officiële benaming: Bakker - Specialiteiten gerezen bladerdeeg ODB-Y00088-009

In deze module duik je nog dieper in de wereld van gerezen bladerdeeg. Je gaat meer zelfstandig aan de slag met worstenbroodjes, croissants, boterkoeken, confituren en ander lekkers uit de bakkerij. Aan het einde van de module beschik je over de vaardigheden waarmee je in een bakkerij aan de slag kan.

  • Je gaat dieper in op het bereiden, verwerken en bakken van gerezen bladerdeeg 
  • Je diept je afwerkingsvaardigheden van gerezen bladerdeeg verder uit 
  • Je gaat dieper in op het bewaren en verpakken van gerezen bladerdeeg 

Je slaagde voor de modules ‘Broden en harde luxe’, ‘Zachte luxe’, ‘Taarten op basis van gistdegen’ en ‘Gerezen bladerdeeg’

€ 155

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 60
  • Opleidingsbenodigdheden: € 95 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 40 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper