Kan de geur van een bakkerij jou ook verleiden? Ben je een vroege vogel? Zit je het liefst met je handen in het deeg? Kies dan voor een opleiding tot bakkersmedewerker.
In deze opleiding leer je (banket)bakkerijproducten in opdracht helpen te bereiden, te verwerken en degen en beslagen af te bakken, om ze volgens de voorschriften van de voedselveiligheid af te werken teneinde de gemaakte producten verkoopsklaar te maken.
De beroepsopleiding Medewerker bakkerij bestaat uit 7 praktijkgerichte modules.
Er is geen voorkennis vereist.
Ambachtelijk beroepen raken steeds moeilijker ingevuld en het vinden van jong en gemotiveerd personeel is zeer lastig. Met het certificaat van Medewerker bakkerij ben je haast zeker van werk. Je kan aan de slag in loondienst bij een bakker of in een industriële bakkerij. Vroeg opstaan is part of the job, net als weekendwerk.
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Aantal lestijden: 560 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
8 september 2025 - 31 januari 2026