Keukenmedewerker

ODB-registratienummers: ODB-Y00683-001, ODB-Y00683-002, ODB-Y00683-003 en ODB-Y00683-004 ...

In deze opleiding leer je de basis om te kunnen doorgroeien naar Hulpkok en misschien wel tot Kok. Je bereidt zowel koude als warme gerechten. Naast het bereiden van maaltijden wordt er ook veel aandacht besteed aan de persoonlijke hygiëne als hygiëne in de keuken. Je ondersteunt de Hulpkok en de kok bij de uitvoering van zijn taken en draagt bij tot een aangename werksfeer in de keuken.

Je leert

  • eenvoudige gerechten met groenten en kruiden klaarmaken,
  • eenvoudige visgerechten bereiden,
  • eenvoudige vleesgerechten bereiden,
  • eenvoudige nagerechten maken en afwerken.

Die vier opleidingsonderdelen zijn allen instapvrij en kunnen na elkaar of naast elkaar gevolgd worden. Indien je alle 4 de opleidingsonderdelen gevolgd hebt, ontvang je het certificaat van keukenmedewerker en heb je een goede basis om in een professionele keuken ondersteunend te werken aan de Hulpkok en Kok.

De prijs wordt bepaald volgens je traject

Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Meer info?

Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder!

Neem contact op

Lesuren & locaties

Prijzen zijn onder voorbehoud van een decretale wijziging. Decretale wijzigingen primeren op het centrumreglement.
Keukenmedewerker

8 september 2025 - 19 juni 2026

De lesmomenten zijn afhankelijk van je traject
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Keukenmedewerker

8 september 2025 - 19 januari 2026

De lesmomenten zijn afhankelijk van je traject
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper