Restaurant à la carte

Officiële benaming: Kok - Restaurant à la carte ODB-Y00622-007

Je leert à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook hoe je een goede mise-en-place maakt. Je legt je toe op de kwaliteit en het niveau van à la carte gerechten. Je leert à la minute werken en dresseren en het verzorgen van een buffet.

Wat komt er aanbod in deze cursus:

  • Je leert portioneren en verpakken
  • Je leert nieuwe kooktechnieken
  • Je leert werken met speciale toestellen
  • Je leert een mise-en-place maken
  • Je werkt met verse ingrediënten

Je bent geslaagd voor de opleiding “Keukenmedewerker en Hulpkok”.

€ 440

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 180
    (Onder voorbehoud van een decretale wijziging. Decretale wijzigingen primeren op het centrumreglement.)
  • Opleidingsbenodigdheden: € 260 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper