Pralines

Officiële benaming: Chocoladebewerker - Pralines ODB-Y00259-003

Gevuld met praliné, witte chocolade of likeur: in deze module leer je overheerlijke pralines bereiden, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken. Ideaal om te krijgen, te geven of zelf op te eten!

Je leert:

  • pralines bereiden en verwerken 
  • pralines afwerken 
  • hoe je pralines bewaart en verpakt  
  • hoe je aandacht besteedt aan veiligheid en hygiëne 

Je slaagde reeds voor de module ‘Eenvoudige chocoladeproducten’

€ 300

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 180
    (Onder voorbehoud van een decretale wijziging. Decretale wijzigingen primeren op het centrumreglement.)
  • Opleidingsbenodigdheden: € 120 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)
  • Eventuele benodigdheden gebruikt tijdens de lessen: deze kosten moeten meteen online betaald worden bij je inschrijving.

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Lesuren & locaties

Deze cursus/opleiding staat op dit moment nog niet ingepland.
Wil jij er toch nu al graag meer over weten?
Stuur ons dan een bericht via de knoppen “Neem contact op” of “Ik heb een vraag” op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper