Hulpkok

ODB-registratienummers: ODB-Y00624-003, ODB-Y00624-001, ODB-Y00624-006, ODB-Y00624-008, ODB-Y00624-005, ODB-Y00624-007, ODB-Y00624-004, ODB-Y00624-009 en ODB-Y00624-002 ...

Na een opleiding als hulpkok, heb je heel wat mogelijkheden om in de horeca aan de slag te gaan. In een professionele keuken werk je in teamverband met de kok, keukenmedewerkers en afwassers. Je helpt de chef bij de voorbereidingen en beheerst de verschillende snij- en bereidingstechnieken. Je bent creatief en kan ook op stressmomenten de kalmte bewaren. Je bent de rechterhand van de chefkok.

In 9 praktijkgerichte modules leer je de verschillende snij- en bereidingstechnieken om als hulpkok mee te draaien in een keuken onder leiding van een kok. De meeste gerechten kan je zelfstandig klaarmaken.
Als je de opleiding succesvol afrondt, behaal je het certificaat of diploma HULPKOK.

Modules

  • Eenvoudige vlees & gevogeltegerechten
  • Eenvoudige visgerechten
  • Eenvoudige gerechten met groenten & kruiden
  • Eenvoudige nagerechten
  • Bistrogerechten met vlees & gevogelte
  • Bistrogerechten met vis 
  • Bistrogerechten met groenten & kruiden
  • Bistronagerechten
  • Initiatie ontvangst en bediening van gasten

De prijs wordt bepaald volgens je traject

Aantal lestijden: 560 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Meer info?

Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder!

Neem contact op

Lesuren & locaties

Prijzen zijn onder voorbehoud van een decretale wijziging. Decretale wijzigingen primeren op het centrumreglement.
Hulpkok

8 september 2025 - 19 juni 2026

De lesmomenten zijn afhankelijk van je traject
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Hulpkok

8 september 2025 - 19 januari 2026

De lesmomenten zijn afhankelijk van je traject
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper