Na een opleiding als hulpkok, heb je heel wat mogelijkheden om in de horeca aan de slag te gaan. In een professionele keuken werk je in teamverband met de kok, keukenmedewerkers en afwassers. Je helpt de chef bij de voorbereidingen en beheerst de verschillende snij- en bereidingstechnieken. Je bent creatief en kan ook op stressmomenten de kalmte bewaren. Je bent de rechterhand van de chefkok.
In 9 praktijkgerichte modules leer je de verschillende snij- en bereidingstechnieken om als hulpkok mee te draaien in een keuken onder leiding van een kok. De meeste gerechten kan je zelfstandig klaarmaken.
Als je de opleiding succesvol afrondt, behaal je het certificaat of diploma HULPKOK.
Modules
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Aantal lestijden: 560 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Heb ik recht op een korting of een premie?
8 september 2025 - 19 juni 2026
8 september 2025 - 19 januari 2026